KURIO Часовник СИН C16500

Марка: SKU: 092109

Нормална цена: 119,00 лв.

Special Price 66,59 лв.

Промоцията е валидна от 25.11.2017 до 25.12.2017
Количество:

Налично

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! при поръчки над 100 лв.

ХИПОЛЕНД не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Можете да закупите този артикул и в някои от магазините в цяла България.

Намерете най-близкия магазин
Информация за продукта

Описание

Най-добрият SMART часовник за деца.
Приложения и игри:
- Змия;
- Морски шах (Хикс и нула);
- Пиратска битка;
- Игра Нинджа
- Air Music
- Спортно предизвикателство;
- Приложение за проследяване на активността;
- Гласов преводач;
- Фото редактор;
- Рисуване;
- Съобщения: приложението за съобщения работи с Android таблети и смартфони(всяка версия след Android 4.0.)
- Приложение за спешни случаи;
- Time features;
- Калкулатор;
- Календар;
- Контакти;
- Напомняния;
- Заснемане на снимки и клипове;
- Музикален плеър;
- Използване като телефон (Избор на тон на звънене / когато часовникът е свързан към смартфон чрез BLUETOOTH ® /. Звуци, запаметени в паметта на часовника, а не в Micro CD картата, могат да бъдат използвани като тонове за звънене).

ДА ЗАПОЧНЕМ!
- Препоръчително е да заредите продукта напълно преди употреба. Пълно зареждане отнема около три часа. За да заредите часовника, е необходимо да го свържете към USB порт с Micro USB кабела, включен към комплекта. Колко време ще издържи батерията зависи от честотата на използване на устройството. По-честа употреба изхабява батерията по-бързо. Имайте предвид, че някои процеси като игри, клипове, BLUETOOTH ® връзка т.н. използват повече батерия.

ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ
- При включването на часовника за първи път се появява кратко ръководство за настройките и място, където да въведете данните на Вашето дете. Препоръчва се родителски надзор при първото ползване на часовника. Родителят въвежда личната информация на детето (кръвна група, медицинско състояние, контакти за спешни случаи и други). При спешен случай тази информация ще бъде лесно достъпна. Можете да редактирате въведените данни по всяко време от Настройки.

ПРОМЯНА НА ТЕМАТА
- За да изберете предпочитаната тема, натиснете и задръжте пръстта си върху екрана (независимо къде) за 2 секунди, за да влезете в Режим Персонализиране. След това натиснете екрана, когато сте желаете да изберете темата.

ПРОМЯНА НА ОБЛИКА НА ЧАСОВНИКА
- Можете да избирате между дигитални и аналогови облици. За да изберете, натиснете където и да е на екрана за 2 секунди, за да влезете в Режим Персонализиране. Плъзнете наляво или надясно, за да разгледате различните облици. Натиснете екрана, когато изберете облик.

НАВИГАЦИЯ
- Плъзнете наляво или надясно, за да влезете в главното меню. Натиснете желаната икона, за да я изберете. От Опции можете да пуснете и спрете светкавицата, отворите приложението за камерата, използвате BLUETOOTH ®, направите справка за информацията за спешни случаи, както и да настроите силата на звука. Плъзнете или натиснете някъде на екрана, за да се скрият Опциите. Можете да влезете в Опции от всяка точка на екрана.
Вградена памет- 256 MB
Слот за micro SD карта - до 32GB.
Комплектът съдържа:
- Часовник Kurio с презареждаща се литиева батерия *;
- Micro USB кабел;
- Инструкция за употреба;
* Батерията не се сменя

Характеристики

Тегло 1.0000
Пол За момчета
Доставка и плащане

Доставкa

Доставките на поръчки, постъпили до 27.12.2017 г., се извършват в срок от 5 работни дни след датата на постъпването им.

► За поръчки под 100.00 лв. доставката за цяла България е 3.00 лв.

► За поръчки над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

► За поръчка на детско дървено легло, цената за доставка на едно легло е 20.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

► За поръчка на детски дървен гардероб, цената за доставка на един гардероб е 20 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

► За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, пясъчници, акумулаторни коли и мотори, цената за доставка е 10.00 лв.

► За поръчка на велосипеди, цената за доставка на един велосипед е 5.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

► За поръчки, които включват едновременно продукти с фиксирана цена на доставката (дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр.) и други продукти без фиксирана цена на доставка, цената на доставка се изчислява по следния начин:

• Доставката на продуктите с фиксирана цена на доставката ( дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр) се изчисляват отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

• Доставката на останалите продукти в поръчката без фиксирана цена за доставка също се изчислява отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е под 100,00 лв, клиента следва да заплати за тях доставка от 3,00 лв.

- Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е над 100,00 лв, за тях доставката ще е безплатна.

Пример: Клиентът поръчва едновременно дървено легло, матрак и възглавница. При изчисление на цената на доставката, дървеното легло ще се таксува с посочената по-горе фиксирана цена за доставка от 20 лв. За матрака и възглавницата ще се приложи правилото, че ако сумираната цена на тези две стоки възлиза на сума под 100 лв,, тяхната доставка ще струва на клиента допълнителни 3 лв. По този начин крайната цена на доставката на тази поръчка ще възлиза на 23 лв. (20 лв. за доставка на дървеното легло плюс 3 лв. за доставка общо за матрака и възглавницата). Ако сумираната цена на матрака и възглавницата възлиза на сума над 100 лв., доставката за тези два продукта ще бъде безплатна, а ще се дължи само фиксираната доставка на дървеното легло – 20 лв. По този начин крайната цена на доставката на тази поръчка ще възлиза на 20 лв. (20 лв. за доставка на дървеното легло плюс 0 лв. за доставка на матрака и възглавницата).

Пример: Клиентът поръчва велосипед, две пързалки и други две играчки. При изчисление на цената на доставката, велосипедът ще се таксува с посочената по-горе фиксирана цена за доставка от 5 лв. Цената за доставката за всяка от поръчаните пързалки е фиксирана - 10 лв, съответно общата стойност на доставката им ще е 20 лв. До момента сумата за тази поръчка е 25 лв ( 5 лв за велосипеда плюс 20 лв за двете пързалки). Дали към тази цена на доставката ще се добави и стойност за доставка за двете играчки, зависи от общата им стойност. Ако е под 100 лв към натрупаната до момента стойност от 25 лв ще се добавят още 3 лв. за доставка. По този начин крайната цена на доставката ще е 28 лв ( 5 лв за велосипеда плюс 20 лв за двете пързалки плюс 3 лв за играчките).

Начин на плащане

В онлайн магазин Хиполенд начините на плащане са:

► чрез наложен платеж или чрез Пощенски паричен превод (ППП)

► онлайн с кредитна или дебитна карта

► банков превод

Банкова сметка:

СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК

IBAN: BG27TTBB94001526943830

BIC: TTBBBG22

Получател: Хиполенд АД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Хиполенд. В този случай срокът за доставка от 3 работни дни започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

*** Фискален бон за Пощенски Паричен Превод на основание НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, Чл. 3. (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. и доп., бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.; доп., бр. 27 от 2012 г., в сила от 03.04.2012 г.; доп., бр. 54 от 2012 г., в сила от 17.07.2012 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Уважаеми клиенти, ако сте избрали опцията за доставка „офис на СПИДИ“, СПИДИ би следвало да Ви уведомят с СМС, когато Вашата пратка стигне до техния офис. Практиката обаче показва, че това невинаги се случва. Затова Ви препоръчваме 3-4 дни, след като получите автоматичния мейл с номера на товарителницата, да проверите в избрания от Вас офис на СПИДИ, без да чакате СМС от тях.

ХИПОЛЕНД те съветва в момента на получаване да провериш внимателно пратката за евентуални повреди при транспортирането или за нарушена опаковка. Ако установиш несъответствие, попълни на място Протокол за рекламация, какъвто куриерът е длъжен да ти предостави. Куриерът ще има грижата да ни уведоми, а ние ще се свържем с теб, за да решим заедно какво да правим. Проблемите от подобно естество са голяма рядкост, но е в наш общ интерес да бъдем внимателни.

Нужда от консултация?

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този артикул. Можете да се обадите на телефон 02 91006 или да ни пишете на: eshop@hippoland.net

Коментари и рейтинг

Вашето мнение е важно за нас

Коментари

Заглавие
 | 
Мнение
Заглавие
 | 
Мнение
Заглавие
 | 
Мнение
Още от Интерактивни играчки
Още от