KURIO Часовник СИН C16500

Оцени продукта

Артикулен номер: 092109

Вижте видеото с продукта
Тегло: 1.0000
Пол: За момчета

Сподели с приятели:

119,00 лв.
Налично
Добави в списък с желания

ХИПОЛЕНД не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

Можете да закупите този артикул и в някои от магазините в цяла България.

Намерете най-близкия магазин

Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.

KURIO Часовник СИН C16500

Най-добрият SMART часовник за деца.
Приложения и игри:
- Змия;
- Морски шах (Хикс и нула);
- Пиратска битка;
- Игра Нинджа
- Air Music
- Спортно предизвикателство;
- Приложение за проследяване на активността;
- Гласов преводач;
- Фото редактор;
- Рисуване;
- Съобщения: приложението за съобщения работи с Android таблети и смартфони(всяка версия след Android 4.0.)
- Приложение за спешни случаи;
- Time features;
- Калкулатор;
- Календар;
- Контакти;
- Напомняния;
- Заснемане на снимки и клипове;
- Музикален плеър;
- Използване като телефон (Избор на тон на звънене / когато часовникът е свързан към смартфон чрез BLUETOOTH ® /. Звуци, запаметени в паметта на часовника, а не в Micro CD картата, могат да бъдат използвани като тонове за звънене).

ДА ЗАПОЧНЕМ!
- Препоръчително е да заредите продукта напълно преди употреба. Пълно зареждане отнема около три часа. За да заредите часовника, е необходимо да го свържете към USB порт с Micro USB кабела, включен към комплекта. Колко време ще издържи батерията зависи от честотата на използване на устройството. По-честа употреба изхабява батерията по-бързо. Имайте предвид, че някои процеси като игри, клипове, BLUETOOTH ® връзка т.н. използват повече батерия.

ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ
- При включването на часовника за първи път се появява кратко ръководство за настройките и място, където да въведете данните на Вашето дете. Препоръчва се родителски надзор при първото ползване на часовника. Родителят въвежда личната информация на детето (кръвна група, медицинско състояние, контакти за спешни случаи и други). При спешен случай тази информация ще бъде лесно достъпна. Можете да редактирате въведените данни по всяко време от Настройки.

ПРОМЯНА НА ТЕМАТА
- За да изберете предпочитаната тема, натиснете и задръжте пръстта си върху екрана (независимо къде) за 2 секунди, за да влезете в Режим Персонализиране. След това натиснете екрана, когато сте желаете да изберете темата.

ПРОМЯНА НА ОБЛИКА НА ЧАСОВНИКА
- Можете да избирате между дигитални и аналогови облици. За да изберете, натиснете където и да е на екрана за 2 секунди, за да влезете в Режим Персонализиране. Плъзнете наляво или надясно, за да разгледате различните облици. Натиснете екрана, когато изберете облик.

НАВИГАЦИЯ
- Плъзнете наляво или надясно, за да влезете в главното меню. Натиснете желаната икона, за да я изберете. От Опции можете да пуснете и спрете светкавицата, отворите приложението за камерата, използвате BLUETOOTH ®, направите справка за информацията за спешни случаи, както и да настроите силата на звука. Плъзнете или натиснете някъде на екрана, за да се скрият Опциите. Можете да влезете в Опции от всяка точка на екрана.
Вградена памет- 256 MB
Слот за micro SD карта - до 32GB.
Комплектът съдържа:
- Часовник Kurio с презареждаща се литиева батерия *;
- Micro USB кабел;
- Инструкция за употреба;
* Батерията не се сменя


Доставките в онлайн-магазин Хиполенд обикновено се извършват до 3 работни дни. За градовете София, Варна, Пловдив и Бургас обикновено срокът е 2 работни дни.

Поръчки, направени до 17:00 часа в работен ден, обикновено се обработват и предават на куриерите същия ден. Поръчки, направени след 17:00 часа или в почивен ден, обикновено се обработват на следващия работен ден.

► За поръчки под 100.00 лв. доставката за цяла България е 3.00 лв.

► За поръчки над 100.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

► За поръчка на детско дървено легло, цената за доставка на едно легло е 20.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

► За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, пясъчници, акумулаторни коли и мотори, цената за доставка е 10.00 лв.

► За поръчка на велосипеди, цената за доставка на един велосипед е 5.00 лв., независимо от неговата цена, килограми и габарити.

► За поръчки, които включват едновременно продукти с фиксирана цена на доставката (дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр.) и други продукти без фиксирана цена на доставка, цената на доставка се изчислява по следния начин:

    • Доставката на продуктите с фиксирана цена на доставката ( дървени легла, велосипеди, едрогабаритни стоки и пр) се изчисляват отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

    • Доставката на останалите продукти в поръчката без фиксирана цена за доставка също се изчислява отделно, без значение от общата стойност на поръчката.

        - Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е под 100,00 лв, клиента следва да заплати за тях доставка от 3,00 лв.

        - Ако общата стойност на останалите продукти в поръчката е над 100,00 лв, за тях доставката ще е безплатна.

Пример: Клиентът поръчва едновременно дървено легло, матрак и възглавница. При изчисление на цената на доставката, дървеното легло ще се таксува с посочената по-горе фиксирана цена за доставка от 20 лв. За матрака и възглавницата ще се приложи правилото, че ако сумираната цена на тези две стоки възлиза на сума под 100 лв,, тяхната доставка ще струва на клиента допълнителни 3 лв. По този начин крайната цена на доставката на тази поръчка ще възлиза на 23 лв. (20 лв. за доставка на дървеното легло плюс 3 лв. за доставка общо за матрака и възглавницата). Ако сумираната цена на матрака и възглавницата възлиза на сума над 100 лв., доставката за тези два продукта ще бъде безплатна, а ще се дължи само фиксираната доставка на дървеното легло – 20 лв. По този начин крайната цена на доставката на тази поръчка ще възлиза на 20 лв. (20 лв. за доставка на дървеното легло плюс 0 лв. за доставка на матрака и възглавницата).

Пример: Клиентът поръчва велосипед, две пързалки и други две играчки. При изчисление на цената на доставката, велосипедът ще се таксува с посочената по-горе фиксирана цена за доставка от 5 лв. Цената за доставката за всяка от поръчаните пързалки е фиксирана - 10 лв, съответно общата стойност на доставката им ще е 20 лв. До момента сумата за тази поръчка е 25 лв ( 5 лв за велосипеда плюс 20 лв за двете пързалки). Дали към тази цена на доставката ще се добави и стойност за доставка за двете играчки, зависи от общата им стойност. Ако е под 100 лв  към натрупаната до момента стойност от 25 лв ще се добавят още 3 лв. за доставка. По този начин крайната цена на доставката ще е 28 лв ( 5 лв за велосипеда плюс 20 лв за двете пързалки плюс 3 лв за играчките).

Начин на плащане

В онлайн магазин Хиполенд начините на плащане са:

►  в брой при доставка (наложен платеж)

►  онлайн с кредитна или дебитна карта

►  банков превод

Банкова сметка:

СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК

IBAN: BG27TTBB94001526943830

BIC: TTBBBG22

Получател: Хиполенд АД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Хиполенд. В този случай срокът за доставка от 3 работни дни започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Уважаеми клиенти, ако сте избрали опцията за доставка „офис на СПИДИ“, СПИДИ би следвало да Ви уведомят с СМС, когато Вашата пратка стигне до техния офис. Практиката обаче показва, че това невинаги се случва. Затова Ви препоръчваме 3-4 дни, след като получите автоматичния мейл с номера на товарителницата, да проверите в избрания от Вас офис на СПИДИ, без да чакате СМС от тях.

ХИПОЛЕНД те съветва в момента на получаване да провериш внимателно пратката за евентуални повреди при транспортирането или за нарушена опаковка. Ако установиш несъответствие,  попълни на място Протокол за рекламация, какъвто куриерът е длъжен да ти предостави. Куриерът ще има грижата да ни уведоми, а ние ще се свържем с теб, за да решим  заедно какво да правим. Проблемите от подобно  естество са голяма рядкост, но е в наш общ интерес да бъдем внимателни.


 


С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този артикул. Можете да се обадите на телефон 02 91006 или да ни пишете на: eshop@hippoland.net

Как ще оцените този продукт?