БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ФАНТАСМАГОРИЯ Игра ЛОВЦИ И СЪБИРАЧИ 20678

SKU
083315
44,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
По следите на първобитните хора в каменната ера!
Потопи се в отдавна отминали времена и почувствай, как са преживявали дните си хората преди 10 000 години в епохата на Мезолита.
В играта племето ти ще кръстосва близки и далечни земи в търсене на ядливи плодове и грудки, или пък на целебни билки за лечение.
Ще откриваш оръжия за лов на мамути, глинени гърнета за съхранение на безценната вода, или ще събираш костени огърлици и пищни черепи с рога като дарове за съседни племена - в един отчаян опит да съхраните мира. Използвай лятото, за да натрупаш колкото се може по-големи запаси от храна и сечива, защото скоро след това зимата иде и първият сняг няма да закъснее...
Само този, който е натрупал достатъчно провизии в зимните си убежища, няма да изпита лишения през дългия и суров сезон и ще има големи шансове да спечели игрово предимство при това удивително пътуване във времето.
Играта се базира на кратки ходове, при които всеки се опитва да надиграе тактически съперника, като подбира внимателно пътя на членовете на своето племе, ловувайки и събирайки храни и ценни предмети.
Мъдрото използване на пещерните ръкави скъсява разстоянията и позволява умело изпреварване, блокиране и отрязване на противника от земите с богат улов и добив на плодове и билки.
Комплектът съдържа:
• 112 летни плочки;
• 88 зимни плочки;
• 16 фигурки в четири цвята;
• 16 сандъка с провизии;
• 1 игрално поле;
• 1 книжка с правила.
Брой играчи: 2 до 4
Времетраене на играта : около 45 минути.
Размери: 30 х 30 х 7.0 см.
Подходяща за деца над 10 години
Характеристики
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация