БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BART 3D Отпечатък Мили Спомени

SKU
139918
Ном. №
20002
12,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създай свой собствен 3D отпечатък комплект за моделиране и рисуване

1.Изрежи малък отвор на пликчето с гипса на прах.

2.Разбъркайте в съотношение 1:1 гипса на прах и вода, в купа или чаша.

3.Внимателно сместа се разбърква с дървената пръчка, докато стане гладка смес.

4.Изсипете сместа във формата за отливка. Не я пълнете до горе, а е оставете наполовина пълна. Разклатете леко , да се отървете от всички съществуващи въздушни мехурчета. Уверете се, че повърхността на сместа е гладка и равна. Сместа ще започне да се втвърдява след като е излята в калъпа.

5.Когато сместа прилича на меко тесто, е време да си направите своя отпечатък. Тествайте състоянието на сместа чрез пробиване с клечка за зъби в ъгъла . След направен отпечатък, поставете настрана, за да се втвърди. Това отнема около 20-30 минути на нормална стайна температура. След като се втвърди напълно, се маже с вазелина върху цялата отливка. След това повторете стъпки от 1 до 4, но оставете нивото на сместа на около 1 мм от върха на калъпа. Изчакайте 20-30 минути, за да се втвърди. След това извадете и махнете втвърдената смес от калъпа.

6. За най-добри резултати, оставете да изсъхне напълно за поне 24 часа преди прилагане на боя. Рисувайте със свой собствен стил .

Подходящ за деца над 4 години.

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация