БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Thames & Kosmos - Научна лаборатория 567005

Марка
Goki
SKU
098722
92,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Децата в детските градини и в предучилищна възраст имат естествено любопитство да изследват и да научат за света около себе си чрез експериментиране, наблюдение и игра.
Този комплект е разработен в съответствие с текущата образователна философия за насърчаване на любознателността и интересите на децата, като им предоставя инструменти и отворен обучителен опит за оптимално подпомагане на тяхното развитие.
Свободното експериментиране с разнообразни безопасни и ангажиращи инструменти стимулира творчеството и духа на научното мислене.
24-те големи пластмасови научни инструмента са издръжливи, многократно използвани и лесни за работа, за да осигурят дълготраен начин на забавление и проучване.
Комплектът включват уникална, многофункционална 14-частична винтова система с тръби, фунии, капаци, конектори и перфорирани дискове, които могат да се използват по множество начини.
Включени са също големи и малки измервателни лъжици, багажник за епруветки, пипета, ръчна лупа, магнитни пръстени и стойка, както и 10 илюстрирани експериментални карти, които визуално ориентират децата.
16-страничното, пълноцветно ръководство обяснява на родителите и на възрастните супервайзори как тези инструменти трябва да бъдат представени на техните деца и дават представа за етапите на развитие на детето. Започнете да полагате основите за силни умения и разбиране, свързани със STEM.
Този комплект помага за развиването на фини двигателни умения, умения за наука и математика, умения за решаване на проблеми и умения за разсъждение и развитие на концепцията и съдъpжа илюстpовани инстpукции на бългаpски и немски език.
Комплектът съдържа: 24 части.
Размери на играчката: 37,34 х 23,88 х 16 см
Размер на опаковката: 37,1 х 29,2 х 7,9 см
Подходящ за деца над 5 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.
Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация