БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Thames & Kosmos - Химичен комплект 642921

Марка
Goki
SKU
098725
105,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Младите химици могат безопасно да изследват простата химия, като използват инструментите в този комплект и обикновени домакински вещества от цялата къща.
Научете как да използвате основно химическо оборудване като филтри, епруветки, пипети, мерителни лъжици и мерителни чаши.
Направете свои собствени епруветки от епруветка от гипс и научете за химическата реакция, която ги образува.
Провеждайте експерименти, за да идентифицирате различни химикали, като използвате реакции, топлина, изпаряване и кристализация.
Изследвайте състава на мастилата и багрилата с хроматографски експерименти.
Изследвайте свойствата на водата, сапуните и маслата. Експериментирайте с киселини и основи, като използвате индикатори (рН ленти и сок от зеле), за да ги идентифицирате.
Направете газирани реакции с киселини и основи, за да разтваряте черупки и да надуете балони. Открийте невидимия газ въглероден диоксид и неговите много видими ефекти.
Цветното 48-странично упътване на комплекта, който съдържа 26 части, ръководи любознателните млади химици и техните възрастни надзорници чрез безопасно провеждане на всеки от 25-те експеримента.
Комплектът съдържа гипсов пластир, мерителна лъжичка, малка и голяма мерителна чаша, лист с етикети, гипсов модел за стойка на епруветка, гумена тапа, тестови ленти, увеличителни лещи, чиния с капак, пипети, епруветки, филтърна кръгла хартия, флакони с вградена лъжица в капака, фуния, огъваща се сламка за пиене и дървена шпатула и илюстpовани инстpукции на бългаpски и немски език.
Комплектът съдържа: 26 части.
Размери на играчката: 42,67 х 8,13 х 29,21 см
Размер на опаковката: 42,7 х 8,1 х 29,2 см
Подходящ за деца над 8 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.
Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация