БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Thames & Kosmos - Експертен комплект за детективи 630912

Марка
Goki
SKU
098724
109,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Грабни този куфар, пълен с инструменти на детектив и се приготви да проследиш няколко мошеници.
Научете как детективите използват криминалистичната наука, за да отговарят на въпроси, да събират доказателства и да разрешават престъпления.
Първо ще създадете офиса на детектив и ще организирате инструментите си. След това ще направите някои упражнения, за да усъвършенствате уменията си за наблюдение.
След това ще научите за осигуряването на местопрестъплението и събирането на доказателства, включително пръстови отпечатъци, отпечатъци и следи от гуми.
След като сте събрали доказателства като косми и влакна, фалшиви валути и проби от почвата, ще се върнете в лабораторията, за да научите как да ги анализирате.
И накрая, можете да опитате да дешифрирате кодовете, да пишете съобщения с невидимо мастило и да комуникирате с тайни символи.
С развиването на детективските умения можете да ги използвате, за да разрешите измисленото престъпление, представено в ръководството.
Това е изобретателен, ангажиращ начин да научите истинска наука чрез ролеви игри във въображаеми приключения.
Комплектът включва бариерна лента, зъбни крепежни елементи, стикер лист. стикери за пръстови отпечатъци, пудра за пръстови отпечатъци, писалка с невидимо мастило, прах от гипс, дървени шпатули, листи с профилни карти, найлонови торбички, лупа, метър, мерителна чашка, стъкълца за проби, четка, форцепси, винтови тръби, винтови туби, червен и син тебешир, картони за изрязване, подложка за мастило, лента " От местопрестъплението" и ултравиолетово фенерче.
Научете как детективите използват криминалистичната наука, за да отговарят на въпроси, да събират доказателства и да разрешават престъпления.
Експериментирайте с оборудването и техниките, използвани от истинските детективи.
Научете за осигуряването на местопрестъплението и събирането и документирането на доказателства, включително пръстови отпечатъци, отпечатъци и следи от гуми.
С развиването на детективските умения можете да ги използвате, за да разрешите измисленото престъпление, представено в ръководството.
Ръководството от 32 цветни страници, помага на разследванията ви чрез богати илюстрации и инструкции стъпка по стъпка.
Комплектът съдъpжа илюстpовани инстpукции на бългаpски и немски език.
Комплектът съдържа: 48 части.
Размери на играчката: 25,91 х 7,87 х 20,07 см
Размер на опаковката: 25,9 х 20,1 х 7,9 см
Подходящ за деца над 8 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.
Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация