БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Thames & Kosmos - Комплект за електроника 615819

Марка
Goki
SKU
100554
135,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Изградете ел. схеми с цветните електрически градивни елементи, за да научите за електричеството и как работят ел. устройствата.
С иновативните модули за сглобяване в системата за изграждане ElectronX, децата на 8 години и нагоре могат спокойно и безопасно да започнат да експериментират с електронни схеми.
Тези градивни елементи са специално проектирани така, че учебната електроника да бъде забавна и достъпна.
Тъй като блоковете са ярко оцветени и имат уникални форми, да се следват монтажните диаграми за изграждане на функционални схеми е лесно.
Забавните проекти за изграждане включват редуващи се мигачи, полицейска сирена, сирена за линейка, алармена система, детектор на светлина, тестер за проводимост, система за предупреждение за дъжд, таймер и логически схеми.
Електронните компоненти на този комплект включват кондензатори, резистори, транзистори, светодиоди, фототранзистор, комутатор, 30 контакти блока, серия кабели, държач за батерии, високоговорител и звукова интегрална схема.
Наръчникът от 64 пълноцветни страници ви показва 70 експеримента с лесни за следване диаграми.
Този комплект предоставя на децата инструментите и инструкциите, от които се нуждаят, за да експериментират със собствените си ръце и да научат от първо лице как работи електрониката. Батериите не са включени в комплекта.
Комплектът съдържа 70 забавни експеримента и илюстpовани инстpукции на бългаpски и немски език.
Размери на играчката: 42,67 х 8,13 х 29,21 см
Размери на опаковката: 37,1 х 7,9 х 29,2 см
Подходящ за деца над 8 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.
Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация