БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

SCHLEICH Фигурка ВИЕТНАМСКО ПРАСЕНЦЕ 13747

Марка
Schleich
SKU
084423
11,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на Шлайх (SCHLEICH) е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер.
Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките на Шлайх са известни с това, че изглеждат "като живи".
За това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма.
Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света.
Преди да излязат от фабриката и да преминат в детските ръце, всички продукти биват подложени на строг контрол за качество и сигурност.
Играчките на Шлайх са очарователен подарък за малки и пораснали деца. Зарадвайте вашия малчуган или сам се превърнете в такъв, връщайки времето назад.
Материал: Композитен пластмасов полимер
Размери: 7.5 х 3 х 3.5 см.
Подходяща за деца над 3 години.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация