Проверка на пратката преди заплащане

Услугата „ Проверка на пратката преди заплащане“ се предоставя на всички клиенти на ХИПОЛЕНД.  Услугата предлага само проверка на целостта на опаковката и продукта, и дали са  пристигнали в оптимално състояние (без признаци на удар, драскотини или друг вид видими дефекти). Услугата не предполага опцията проверка на техническото състояние и тест на продукта.
” Проверка на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти, предлагани и доставяни от ХИПОЛЕНД.

Ако след отварянето на пратката забележите, че продуктът не е в добър търговски вид, има следи от драскотини, от удар или други видими дефекти, можете да откажете поръчката директно на куриера.

Ако при получаване на пратката и преди отварянето й забележите, че целостта на опаковката е видимо нарушена, е необходимо да попълните „Протокол за рекламация“ с куриерската фирма. Такъв протокол куриерът е длъжен да предостави. Този протокол се попълва в два екземпляра – един за клиента и един за куриерската фирма. Куриерът ще има грижата да ни уведоми, а ние ще се свържем с Вас, за да решим  заедно как ще процедираме.