ХИПОЛЕНД-МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ ИЛИ ЧАСТ ОТ ПРИКАЗКАТА!

29.11.2012

От 1 декември децата на София ще имат ново любимо място. Това е новият и най-голям магазин от веригата Хиполенд, който отваря врати в най-новия модерен софийски мол – БЪЛГАРИЯ МОЛ.

Това, което отличава ХИПОЛЕНД в България мол от всеки друг магазин, е приказната атмосфера, която предлага както на малките, така и на големите си фенове.

Още на входа на магазина ще откриете истински приказен замък с кули и бойници, изваден като от приказките.Като преминете през каменната му порта, попадате директно в света на любимите си Дисни герои.  Първият в България формат «магазин в магазина» на DISNEY представя уникална колекция от любимите герои на децата от цял свят.

За всички вече пораснали деца във вътрешността на магазина има друга изненада: напълно реставриран Трабант!Соцвозилото е тунинговано и превърнато в шикозен кабриолет, който превозва играчките директно от Фабриката на Дядо Коледа.

Хиполенд в България мол е 19-тият поред магазин от веригата. Още 5 обекта в София, както и във Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Пазарджик, Русе и Хасково очакват своите клиенти с невероятни коледни изненади за подарък.

Веригата планира да отвори поне още 3 нови магазина през 2013г., и да продължи традицията да съвместява семейното приключение с пазаруването. Не напразно мотото на Хиполенд е Магазини за детски усмивки!

 В навечерието на Коледа ще изненадаме приятно клиентите си, като ги улесним максимално за избора на коледен подарък  с над 500  специални продуктови предложения на атрактивни цени, обединени в Каталог ХИПОЛЕНД-ФАБРИКАТА НА ДЯДО КОЛЕДА

А дали е така, всеки може сам да се увери.