Ново в ХИПОЛЕНД – детски лаптоп TMNT на български език!

14.10.2008
Във всичките ни обекти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Велико Търново можете да откриете тази великолепна играчка, която, освен че ще осигури часове забавление на децата Ви, ще ги обогати и с нови знания и умения. При това е много лесна за употреба, защото е изцяло на български език!
С помощта на любимите си анимационни герои – костенурките Нинджа, малчуганите ще имат възможност, в процеса на играта, да разширят познанията си в областта на математиката, граматиката, географията и логиката. Логическите игри стават безкрайно интересни с Нинджите, а математиката с тях е дори забавна!
Детският лаптоп TMNT въвежда детето в света на истинските компютри. Съставен е от многофункционална клавиатура и мишка и е съобразен с това децата да учат, докато играят.
Софтуерът на български език обединява 50 игри и различни образователни и занимателни дейности с 5 нива на сложност, включващи теми от математиката, географията, граматиката и правописа, музиката. В паметта са включени също телефонен указател и дневник за съхранение на тайните на Вашето дете.
Клавишът за бърз достъп осигурява незабавно стартиране на любимата игра. Лаптопът има голям екран и вграден говорител