БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

НОВ ГОЛЯМ, КРАСИВ И ПРИВЕТЛИВ ХИПОЛЕНД ОТВАРЯ ВРАТИ!!!

 

 Уважаеми клиенти, скъпи приятели на Хиполенд от София!

 

На 12 септември, петък, точно в 10 часа Ви очакваме в поредния ни нов дом – в Мега Мол София, най-големия търговски център на западните и северните квартали. 23-ти поред за веригата и седми в София, ХИПОЛЕНД в Мега Мол София се разполага на 1 000 кв. м търговска площ и следва високите стандарти на веригата както при подбора и предлагането на огромно разнообразие на висококачествени и маркови  стоки за бебето и детето, така и в налагането на уникални интериорни решения и модерни  иновативни методи на усвояване на търговските площи и експозицията на стоките.

Но ХИПОЛЕНД не е просто един модерен европейски магазин за детето. Целта на екипа е да превърне пазаруването в своите магазини в приятно изживяване. Още на входа, с радостен праисторически рев Ви посреща огромен динозавър от далечното минало. Костенурка Нинджа в цял ръст въвежда в чудния свят на приказните герои, в който Ви очакват любимите Disney персонажи, красавицата Barbie, страшните Monster High, Winx, Spider-man, Dragons, Power Rangers, Ben 10, Planes, Cars… И още LEGO, колите на HOT WHEELS и MAISTO, пъзелите CLEMENTONI…играчки и игри за всеки детски вкус. Не сме забравили и предстоящата учебна година. В Хиполенд в Мега Мол София ще можете да обзаведете ученика от А до Я с абсолютно всичко необходимо, при това на много атрактивни цени.

До края на годината веригата Хиполенд планира да отвори още един нов магазин в България, да разшири и обнови два от вече съществуващите магазини, както и да осъществи отдавна планираната експанзия в чужбина, отваряйки първия си магазин в Букурещ. И, разбира се, ще продължи да развива «запазената марка» ХИПОЛЕНД – удобно и изгодно пазаруване и семейното приключение на едно място. Не напразно мотото на Хиполенд е Магазини за детски усмивки!

Назад към всички статии