Carioca

Сортирай: Брой:
1 2
Сортирай: Брой:
1 2
Carioca

Carioca е новото лице на една от водещите италиански компании в производството на канцеларски материали и такива, подходящи за рисувателна дейност. Мисията на новата компания е да съживи основните си марки - CARIOCA® и CORVINA® - съчетавайки новите умения, които е натрупала през годините със солидното производствено ноу-хау. Новият бранд Carioca се фокусира върху желанията на своите клиенти да си осигурят най-високото ниво на удовлетворение, качество и ефективност.

Каква е мисията на компанията Carioca?

Основната мисия на компанията е да се ангажира да предложи канцеларски материали, които са иновативни, безопасни и ползването им да доставя комфорт, удоволствие и вълнение за хората. Благодарение на продуктите, които произвежда компанията, хората по целия свят имат възможността да подплатят своето творчество и да не престават да го развиват. С продуктите, достигащи до потребителите, Carioca успява да помогне на хората да изразят себе си във всяка една фаза от собствения си живот, благодарение на творчество, чрез писане и рисуване.

Carioca изнася своите продукти в много страни по света, които с течение на времето са се превърнали във важен стратегически и търговски успех, признат от всички. С марката Corvina компанията предлага продукти за писане на пазара за офис с най-високо техническо качество.