Canpol

Сортирай: Брой:
1 2 3 4 5
Сортирай: Брой:
1 2 3 4 5
Canpol

Canpol babies е сред водещите фирми на пазара за продукти за бебета и деца в Полша. Компанията е създадена преди 26 години и отговаря на нуждите на най-малките и техните родители. Canpol babies предлага пълна гама от продукти за хранене, хигиена, комфорт, игри и безопасност вече в над 45 страни по света.

Ние създаваме безопасни и иновативни продукти, които отговарят на непрекъснато променящите се очаквания на нашите клиенти. Това, което ни прави различни на пазара е многогодишния опит на майките работещи за Canpol babies и майките от екипа „Майки с Canpol“.

Благодарение на тяхната компетентност ние можем да помогнем на всяка майка да направи света на своето дете по-пъстър и по-безопасен. Ние изграждаме нашата компания върху семейните ценности и грижата за децата и техните родители.
Ние подкрепяме родителите с нашите продукти и ноу-хау, като разчитаме на знанията на опитните майки. Като компания, която предлага най-широката гама продукти в Полша, ние сме компетентни да съветваме родителите във всеки аспект от отглеждането на детето.

Официален уеб сайт: https://canpolbabies.com/