Bruder

Сортирай: Брой:
1 2 3
Сортирай: Брой:
1 2 3
Bruder

Играещото дете е в центъра на всеки един продукт, направен от BRUDER.

Играта не е самоцел, а позволява на децата да добият познания в света на възрастните, които могат да използват за собственото си развитие.
В съответствие с този принцип продуктите на BRUDER се разработват като "играчки с размер на модела".

Размер на модела, за да насърчи децата да наподобяват реалния живот под формата на ролеви игри; функционални, за да им помогне да разберат техническата среда, като им позволят да "хванат с грабеж". Специално внимание се обръща на добре балансираното взаимодействие на лесни за използване функции на игра и модели, които са вярно на живота и предлагат възможно най-високо ниво на стабилност. Слога на фирмата BRUDER "точно като истинското" се проявява по-специално в продуктите на серията Pro.

Благодарение на нашите висококачествени продукти, както и нашето ноу-хау, ние се нареждаме сред водещите производители на пластмасови играчки за играчки в Европа. Ние непрекъснато се стремим да постигнем високо ниво на удовлетвореност на клиентите, което се корени в нашата иновация, в нашия опит в областта на пластмасовите технологии и в грижата за околната среда, като използваме ресурсите си отговорно. Нашето използване на ресурсите се основава на принципа на устойчивостта. Нашата вътрешна рециклираща линия и нашият енергоспестяващ производствен процес, съчетани с нашите клиенти, които могат да предоставят резервни части за ремонтите на нашите играчки, правят нашите продукти особено издръжливи.

Тъй като ние сме семеен бизнес, ние добре осъзнаваме нашите екологични и социални отговорности. 

Официален уеб сайт: http://www.brudertoys.com/en/usa/