БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Friendly Organic Препарат за премахване на петна и миризми 650мл.

Марка
Friendly Organic
SKU
079278
Ном. №
FR-00256
19,90 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Характеристики:
• Препаратът за премахване на петна и неприятен мирис Friendly Organic има специална формула с активни вещества на растителна основа, които работят ефективно за премахване на петна и лоши миризми от платове, дамаски, килими, мебели, в хладилници и на подове.
• Ароматизиран с естествен лимон, препаратът почиства в дълбочина органични петна и миризми от храна, пръст, урина и други отпадни продукти с естествен произход.
• Неутрално pH.
• Поради естествените съставки, цветът може да се променя.
• Не съдържа SLS, фосфати, белина и нефтохимични продукти.
• Рециклируема бутилка и капачка.
• Не е тествано върху животни.
ИНСТРУКЦИЯ за УПОТРЕБА: Преди употреба разтърсете добре.
За петна по пране: Нанесете директно върху петното и изчакайте 5 минути. След това изперете с Препарат за пране Friendly Organic.
За петна по дамаски и килими: Нанесете директно върху петното. Изчакайте 5 минути и забършете добре с чиста кърпа. Ако петното е упорито, нанесете отново върху него и оставете през цялата нощ.
За подове: Нанесете директно върху петното и забършете добре с чиста кърпа. Изпробвайте в скрита част от плата или повърхността преди употреба, за да проверите за обезцветяване.
За неприятен мирис: Нанесете директно върху източника на неприятен мирис и оставете през цялата нощ. Ако миризмата остава, нанесете върху по-голяма повърхност.
Не разреждайте продукта и не използвайте първо други почистващи средства.
Характеристики
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.