БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX Стол за кола 9-18 кг. JUNO M FIX URBAN BLACK

Марка
Cybex
SKU
116489
Ном. №
519001005/519001006
419,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Juno M-Fix е нов член в семейството на печелившата продуктова линия Cybex Gold група 1.
Характеристики:
• Регулируема предпазна възглавница - предпазната възглавница действа като издут airbag - значително намалява силата на удара като я разпределя равномерно по повърхността си изработена от енерго-абсорбиращи материали. Главата, врата и гръдния кош са защитени. Регулира се с една ръка така, че да пасне на детето без да ограничава физически горната част на тялото му.
• L.S.P. Система - индивидуално регулируемата L.S.P. Система абсорбира силата на удара при инцидент на много ранен етап. Силата на удара се абсорбира систематично от индивидуално регулируемите странични протектори, както и протекторите за глава и рамене. В същото време кинетичната енергия на тялото причинена от удара веднага бива абсорбирана, а главата - активно насочена и отведена в безопасна позиция. L.S.P. протекторите могат да се регулират индивидуално така, че да паснат на интериора в колата.
• Регулируема на височина облегалка за глава - облегалка за глава с 8 позиции за регулиране на височина и вграден колан - защита, която расте заедно с детето. Облегалката за глава расте заедно с детето - перфектно пасване и максимум безопасност през целия период на употреба на столчето.
• Isofix свързване - Isofix свързването дава повече стабилност и безопасност само с едно изщракване. Конекторите на столчето изщракват в свързващите Isofix точки на автомобила. Могат лесно да се сгънат надолу, така, че столчето да се ползва и в коли без Isofix.
• Система за циркулация на въздуха - спомага за поддържане на комфортна телесна температура.
• Облегалка с наклон - перфектно се адаптира към седалката и облегалката на всеки автомобил.
• Леко тегло от само 6.8 кг. - улеснява пренасянето или смяната от една кола в друга. Напрежението в гърба е по-малко.
• Калъфката може да се пере в пералня на 30°.
Комплектът включва: детско столче, предпазна възглавница, подложка за сядане, Isofic водачи.
Размери: 41 х 52 х 58 см.
Подходящо за деца от 9 месеца до 4 години с тегло до 18 кг.
Столчето е със сертификат за качество UN R44/04.
Характеристики
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация