БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX Стол за кола 15-36 кг. SOLUTION S FIX URBAN BLACK

Марка
Cybex
SKU
116478
Ном. №
519001054
399,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Създаден с мисъл за детето: Solution S-Fix расте заедно с детето от 3 до 13 годишна възраст. Адаптира се към променящите му се нужди, също както правят родителите. Най-новото допълнение в успешната Solution серия изпъква с качества като безопасност и комфорт.
Характеристики:
• Вградена линеарна система за защита от страничен удар - издърпва се настрани към вратата. L.S.P. системата на Solution S-Fix предлага повишена безопасност в случай на страничен удар. Тя намалява силите на удара с приблизително 25% в сравнение със същото столче без L.S.P.
• Облегалка за глава с 12 позиции за регулиране на височина - облегалка за глава с 12 позиции за регулиране на височина - перфектно удобство и максимална безопасност. Solution S-fix расте заедно с детето от 3 до 12 годишна възраст. Регулирането на височина в 12 позиции позволява дългосрочно ползване. Протекторите за глава растат заедно заедно с нуждите на детето от повече пространство. Умната функция за регулиране с една ръка улеснява родителя.
• Система за въздушна вентилация - вградената система за вентилация поддържа комфортна телесна температура в горещите дни. Още една характеристика от комфорта, който предлага столчето е системата от мрежести, вентилационни каналчета, които преминават през компоненти на облегалката и седалката. Това осигурява комфорт в горещите дни.
• ISOFIX свързване - ISOFIX Connect System предлага повишаване на безопасността и стабилността с едно движение Монтирането на столчето в автомобила става лесно. Конекторите лесно могат да бъдат сгънати, така, че седалката е съвместима и с автомобили, които не са оборудвани с ISOFIX.
• Широка и удобна възглавница за сядане - осигурява комфортно возене за детето през годините на ползване.
• Облегалка с наклон - перфектно пасва към автомобилната седалка.
• Корпус, поглъщащ енергията - гъвкавата структура абсорбира силата на удара и защитава детето.
• Калъфката може да се пере в пералня на 30°.
Комплектът включва: детско столче, Isofix водачи.
Размери: 40.5 х 50 х 61 см.
Подходящо за деца от 3 до 12 годишна възраст.
Столчето отговаря на изискванията за качество и безопасност по стандарт UN R44/04.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация