БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX Стол за кола 15-36 кг. SOLUTION M FIX GREY RABBIT

Марка
Cybex
SKU
116473
Ном. №
519001121
429,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Solution M-fix стана победител в теста проведен от Германската потребителска организация Stiftung Warentest (06/2015) в група 2/3. Най-новият член на успешната Solution серия изпъква с иновациите в безопасността и предлагания комфорт.
Характеристики:
• Индивидуално регулируема система за защита при страничен удар - L.S.P. поглъща силата на удара в случай на инцидент на много ранен етап. Силата на страничният удар се абсорбира от индивидуално регулируеми странични протектори, както и от протектори за раменете и главата. В същото време, кинетичната енергия на тялото, причинена от въздействието се абсорбира веднага и главата защитена на безопасно място. L.S.P. протекторите могат да се регулират индивидуално, за да се поберат в интериора на автомобила.
• Оптимизирана вентилационна система - вградената вентилационна система дава комфортна телесна температура дори в най-горещите летни дни. Друга характеристика са мрежестите каналчета, които преминават през облегалката и седалката. Това дава прохлада в горещите дни.
• 12 позиции на регулиране на височината на облегалката на главата - 12 позиции за регулиране на височината на облегалка за главата, за да пасва идеално и да осигурява максимална безопасност Дванадесетте позиции за регулиране на височината на облегалката за главата, позволява на кошницата да расте заедно с детето и позволява изключително дълга употреба. Протекторите за главата растат с нарастващата нужда от пространство на детето.
• ISOFIX свързване - ISOFIX Connect System предлага повишаване на безопасността и стабилността с едно движение. Монтирането на столчето в автомобила става лесно. Конекторите лесно могат да бъдат сгънати така, че столчето да е съвместимо и с автомобили, които нямат ISOFIX.
• Енергоабсорбиращ корпус - гъвкавите материали от които е изработено столчето абсорбират кинетичната енергия на удара.
• Широка и мека седалка - допълнително омекотена.
• Облегалка с наклон - Идеално се приспособява към облегалката на седалката на колата.
• Машинно пране на тапицерията при 30 °.
Размери: 40.5 х 54 х 62.5 см.
Подходящо за деца от 3 до 12 годишна възраст.
Столчето отговаря на изискванията за качество и безопасност по стандарт UN R44/04.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация