БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX PLATINUM Стол за кола 15-36 кг. SOLUTION Z-FIX PLUS AUTUMN GOLD

Марка
Cybex
SKU
123092
Ном. №
519003040
579,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Между 3 и 12 годишна възраст детето расте с бързи темпове, но Solution Z-Fix може да расте заедно с него и да се адаптира към нуждите му.
Характеристики:
• Облегалка за глава с наклон - облегалката за глава с наклон е патентована технология , която предотвратява накланяне на главата напред по време на сън. Подсигурява оставането и в безопасна зона през цялото време. Незаменим елемент от концепцията за безопасност на детско столче Solution е патентованата, 3-позиционна облегалка за глава с наклон. Благодарение на нея главата на детето остава облегната леко назад, което предотвратява накланянето и напред ако детето заспи. В случай на страничен сблъсък, тя ще остане в безопасната зона на столчето между протекторите за глава и рамене. Освен, че подобрява пасивната безопасност, патентованата облегалка за глава осигурява и комфортна позиция за сън.
• Автоматично регулиране на височина и ширина - повечето деца достигат 55% от общият си ръст до 3 годишна възраст и 89% до 12г. Това прави средно израстване от около 60 см. в този период на ползване на детското столче за кола. Solution Z-Fix расте заедно с детето от 3 до 12 годишна възраст. Със своите 12 позиции за нагласяне, протекторите за глава и рамене, заедно с автоматичното регулиране на ширина посрещат индивидуалните нужди от пространство в столчето. Регулирането може да се извършва с една ръка, което е удобство за родителя.
• Оптимизирана система за защита при страничен удар - оптимизираната Линейна Система за защита при страничен удар (L.S.P. System) абсорбира силата на удара на много ранен етап. L.S.P. Системата на Solution Z-Fix предлага повишена безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус тя намалява силата на удара с около 25%.
• Система за въздушна вентилация - вградената система за въздушна вентилация на Solution Z-Fix осигурява комфортна температура в горещите дни. Част от комфорта на Solution Z-Fix е мрежата от вентилационни каналчета, които преминават през облегалката и седалката. Въздухът циркулира през вентилационните отвори под калъфката и се отвежда далеч от детето през допълнителни отвори в облегалката. Това осигурява комфортна температура в столчето, когато наоколо е горещо.
• Isofix свързване - Solution Z-Fix е с Isofix. Това осигурява лесен монтаж и допълнителна стабилност. Конекторите на столчето изщракват в Isofix точките за захващане на автомобила. Те могат лесно да се сгънат обратно така, че столчето да може да се ползва и в коли без Isofix.
• Нова материя - Solution Z-Fix комбинира 2 материи по уникален начин Едната материя е изключително мека и удобна, особено от вътрешната страна на седалката. Около корпуса е с диагонално сплетени нишки. Всичко това гарантира, че вашето дете ще се вози в удобство, което пасва перфектно на интериора на всяка модерна кола.
• Калъфката може да се пере в пералня на 30°.
В комплекта са включени: детско столче, Isofix водачи.
Размери: 40.5 х 53 х 62.5 см.
Подходящо за деца от 3 до 12 годишна възраст.
Столчето отговаря на изискванията за качество и безопасност по стандарт UN R44/04.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация